Entertainment

Een feest of evenement maakt u compleet bij bijpassend entertainment. Laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden uit verschillende culturen:

en_01_kl     en_03_kl
Buikdanseressen   Line-dancing   Noord-Afrikaanse band
Buikdans is een dansvorm die zijn oorsprong heeft in de Arabische en Turkse landan. Zij kent vele verschijningsvormen. De naam buikdans is door een westerling bedacht, omdat voor hem de meest opvallende bewegingen die van de buik waren. Laat u fascineren door het onafhankelijk bewegen van het onderste en bovenste deel van het torso en kies uit een of meerdere traditionele buikdanseressen.   Deze typisch Amerikaanse dans wordt steeds meer bekend in Nederland. Het is een gezellige dans die u met een hele groep tegelijk kan uitvoeren, het is helemaal niet moeilijk om te leren. Laat u en uw gasten swingen en boek een workshop line-dancing erbij!   Deze Noord-Afrikaanse band heeft een eigen stijl en voert u mee op een muzikale ontdekkingsreis langs de verschillende Noord-Afrikaanse culturen. Heeft u genoeg van altijd maar die ’80s hitjes op uw feesten? Aarzel niet en kies deze band voor een onvergetelijke avond.
         
en_04_kl   en_05_kl    en_06_kl
Volksdansen   Noord-Amerikaanse band    Indiase Bolleywood dans
Dans met Oost-Europese dans gezellig mee.   Beleef de Amerikaanse Country-muziek in Nederland.    Laat je inspireren door de wereld van Bollywood.

Meer informatie aanvragen

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon nr:
Ik heb interesse op de volgende entertainment BuikdanseressenLine-dancingNoord-Afrikaanse bandVolksdansenNoord-Amerikaanse band
Aantal gasten (min. 10 gasten)
Datum
Gewenste tijd
Speciale wensen